آموزینو | راهکارهای آموزشی نو

تکنیک پومودورو -معرفی جامع روش مدیریت زمان

تکنیک پومودورو یک روش مدیریت زمان در هنگام مطالعه است که میتواند زندگی شما را متحول کند و تکنیک پومودورو  به عنوان یکی از راهکار های موثر برای رسیدن به رویای دیرینه همه ما، یعنی انجام کار های دشوار بدون اهمال کاری ارائه شده است.

چرا پومودورو؟

تکنیک پومودورو  روشی برای غلبه بر تنبلی در هنگام درس خواندن است.هیچکس نمیتواند انکار کند که درس خواندن کاری دشوار است مخصوصا اگر شما از آن دسته افراد تنبلی باشید که نصف ساعتی را که به درس خواندن اختصاص می دهید صرف گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و هر گونه فعالیتی که شما را از هدف نهایی دور میکند، بکنید.

راستش را بخواهید غلبه کردن بر این تنبلی و نیفتادن در چرخه پوچ بی خیالی  ممکن است مدت ها شما را مستاصل کند ، وجدانتان از انبوه تمام درس هایی که نخوانده اید و روی هم تلمبار کرده اید درد بگیرد  و دچار استرس در دوران امتحانات شوید.

نمیخواهم به شما از روانشناسی زرد بگویم و اینکه همه میتوانند قورباغه را یک روزه قورت دهند و از یک آدم تنبل بی مسئولیت به یک آدم فعال و مسئولیت پذیر تبدیل شوند که درس هایش را مرتب و منظم مرور میکند.

هدف از نوشتن این مقاله چیست؟

 

 هدف من از نوشتن  این مقاله ، دادن یک  راهکار ساده است که باعث میشود در اوج تنبلی و اهمال کاری هم به خودمان بیاییم، از جایمان بلند شویم، نفس عمیقی بکشیم و درس بخوانیم.همه این ها با تکیه بر تکنیک مدیریت زمان پومودورو امکان پذیر است.به جرئت میتوانم بگویم که تمام تفاوت ما با آدم های موفق همین زمان است که گاهی سریع تر از یک قطار سریع السیر  از دستمان در میرود و معلوم نیست چه پدر کشتگی ای با ما دارد.

خب حالا مقدمه چینی بس است.بهتر است شروع کنیم.

چگونه شروع کنم؟

 

نگاهی به اسم سختش نکیند!این تکنیک به راحتی خوردن یک گوجه فرنگی است.بله!به همین سادگی، به همین خوشمزگی.

این روش کارتان را به دوره های زمانی کوچک تقسیم میکند و به هر دوره زمانی یک پومودورو گفته میشود.پس باید اعتراف کنید بیشترین دلیل برای تنبلی کردن با استفاده از این تکنیک از بین میرود.و آن چیست؟ خب همه ما از انجام کار های بزرگ آن هم به طور پشت سر هم وحشت داریم.کوچک کردن کار های بزرگ به چند کار کوچک مثل کاشتن چندین گوجه است که در انتها میتواند تبدیل به یک مزرعه گوجه فرنگی شود.

تکینک پومودورو
تکینک پومودورو

خب بیا شروع کینم!

 

۱.اول کاری که میخواهی انجام بدهی را انتخاب کن.میتواند خواندن یک فصل کتاب فیزیک باشد که درس مورد علاقه ات نیست و هر روز از  خواندن آن  شانه خالی میکنی یا حتی یک وظیفه ای که به عهده گرفته ای و باید انجامش دهی.

۲.یک تایمر داشته باش.میتوانی از گوشی همراهت کمک بگیری.بله دوست من!گوشی موبایلت فقط برای وب گردی اختراع نشده و میتواند یک ابزار برای زمان بندی باشد.به اندازه بیست و پنج دقیقه تایمر را فعال کن و در تمام این مدت روی کاری که باید انجامش دهی تمرکز کن.مثلا در این بیست وپنج دقیقه چند صفحه از آن مبحث فیزیک را بخوان.

۳.وقتی بیست و پنج دقیقه تمام شد حالا  توی دفترت یک گوجه فرنگی کوچک  بکش.اگر هم نقاشی ات خوب نیست میتوانی فقط یک تیک بزنی.

۴.حالا میتوانی چند دقیقه استراحت کنید.این حق تو است که بتوانی در حین انجام کار های سخت زندگی  هم کمی نفس بکشی.حتی کم.سه تا پنج دقیقه به نظر کافی است که اگر دلت خواست کمی راه بروی یا به سقف نگاه کنی و ذهنت را آرام کنی یا اینکه چشمانت را ببندی و به عضله های قرنیه ات استراحت بدهی.انتخاب با توست که چه لذت کوچکی را میخواهی انتخاب کنی.

۵.مراحل دو تا چهار را تکرار کن و بعد از اینکه  چهار بار این مراحل را به انجام رساندی میتوانی به مدت طولانی تری استراحت کنی.

همان طور که خودت هم تا الان به نتیجه رسیدی این روش به تو کمک میکند بهتر تمرکز کنی و وقت کمتری را تلف کنی.کی دلش  می آید که بیست و پنج دقیقه را تلف کند؟

مزایای تکنیک پومودورو: یکی از مزایای این روش این است که شما یک  تصویر کلی از مقدار زمانی که در روز صرف انجام وظایفی که بر عهده گرفته اید دارید.آگاهی از وضعیت فعلی خودتان بسیار انرزی بخش است و شما را وارد رقابت با خودتان میکند تا هر روز بتوانید بیشتر از دیروز گوجه بکارید. همچنین در طول زمانی که در حال انجام کارتان هستید شما وقتتان را  تلف نمیکنید و برای اینکه آن مدت بیست و پنج دقیقه را به خوبی استفاده کنید  از تمام عوامل حواس پرتی دوری میکنید. و در آخر… در پنل سامانه آموزینو به شما دانشجویان و دانش آموزان این امکان داده میشود که ساعات مطالعه خود را ثبت کنید.این سامانه که برای مدیریت  مدارس هوشمند استفاده میشود، دارای امکان ثبت ساعات مطالعه است.

براثر شیوع ویروس کرونا مهم ترین مشکلات زندگی اجتماعی که زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار داده است استفاده ازآموزشهای مجازی به مدارس تحمیل شده است.

بعداز اتمام کلاس های مجازی معلم از دانش آموزان می خواهد که بعداز انجام فعالیت ها درک و فهم خود را از کلاس ها و محتوای درس مشخص شده دراین مرحله معلم می تواند فرصت همسال سنجی هم فراهم آورد و اگر دانش آموز آنلاین نقد و نظر و پیشنهادی نسبت به درک و فهم همدیگر از محتوا دارند بیان کنند.

آزمون آنلاین سیستمی است که این امکان را می دهد تا دانش آموزان و دانشجویان به صورت اینترنتی و آنلاین شرکت می نمایند؛از نکات مثبت برگزاری آزمون آنلاین نسبت به نوع حضوری در هزینه ها خریدابزار یا اجاره مکان ،هزینه رفت و آمد ،صرفه جویی در وقت و اوراق از اهداف آموزشی است.آزمون آنلاین امتحانی است که به صورت اینترنتی برای شرکت کنندگان در یک موضوع برگزار می شود.

شرکت کنندگان برای شرکت در آزمون آنلاین بطور همزمان دریک کلاس جمع می شوند و آزمون را برگزار می کنند بدون حضور جسمی شما در کلاس مجازی یک ارتباط مجازی قوی  برقرار کنید و حس حضور خود را به عنوان آموزگار بدرستی انتقال دهید.کلاس های آنلاین را باید یک کلاس واقعی درنظر بگیرید.

قانون های آموزش آنلاین:

  1. باخودتان رو راست باشید
  2. برنامه ریزی و مدیریت زمان داشته باشید
  3. از برگه های یادداشت استفاده کنید
  4. درفضای مناسب درس بخونید و آموزش ببینید
  5. هرچیزی که باعث حواس پرتی شما می شود رفع کنید
  6. وسایل مود نیاز خود را دم دست داشته باشید
  7. به خودتان جایزه بدهید

به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در whatsapp

مقاله بیشتر

اسکرول به بالا